De Studio

Projecten
Je kunt bij ons terecht voor een op maat gemaakt plan voor je nieuwe huis of als je je bestaande interieur nieuw leven in wilt blazen. Tevens adviseren en begeleiden wij in de keuze van materialen en producten. Ook werken wij nauw samen met jouw architect en/of aannemer.

Bij een project starten we met een kennismakingsgesprek waarbij gezamenlijk een wensenlijst wordt opgesteld. U kunt kiezen uit een indelingstekening, een kleuren- en of materialenplan, maar uiteraard ook voor een totaalconcept. Op basis hiervan maken wij een inschatting van de benodigde werkzaamheden en een beraming van de kosten.

Daarna volgt de uitvoeringsfase waarin wij zorgen dat alle werkzaamheden in goede banen worden geleid.

Showroom in Bloemendaal
Wij voeren een breed scala aan high end merken op het gebied van onder andere verlichting, stoffen en meubels. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooi vloerkleed of eetkamerstoelen dan kunnen wij jou daar ook mee helpen. Eveneens kan je bij ons terecht voor gordijnen en het herstofferen van meubels. Om je alle aandacht te kunnen geven werken wij op afspraak. Op donderdag zijn we de gehele dag geopend en kun je binnen lopen van 10.00 – 17.00 uur. De overige dagen  zijn we van maandag tot en met vrijdag beschikbaar op afspraak.

Eveline Schmitz

In 2008 ben ik begonnen met Eveline Interieur. Ik voel mij als een vis in het water als ik mijn creatieve inzichten kan gebruiken om van jouw interieur iets bijzonders te maken. Mijn stijl is kleurrijk met een voorliefde voor dessins. In mijn werk heb ik aandacht voor details en zoek graag afwisseling en spanning op in het ontwerp van een interieur. Ik hou ervan te toveren met stoffen en materialen om zo elk interieur te laten sprankelen. Zo geniet ik er elke dag weer van om samen met mijn team te werken aan kwalitatief op maat gemaakte interieurs.